What people say

J’ai aimé travailler ensemble. Ce que je retiens de Rowin: très professionnel, très sympa et fort dans son travail et le résultat a était parfait.

Steve

Steve

Het was heel fijn om met Rowin te werken. Hij heeft lol achter de camera waardoor het leuk is om voor de camera te staan. Naast het goed kunnen schieten van foto's heeft hij een oog voor detail. Ik heb het als erg positief ervaren!

Mark

Mark

Het was super om samen te werken met Rowin. Hij is relaxed en dat is ook heel erg belangrijk. Ook luistert hij graag naar wat het model leuk vindt en dat vind ik heel erg fijn. Ik hoop nog wel een paar shoots te doen voor hem want het eindresultaat is te vet!

Gio

Gio

Het was superleuk om met Rowin samen te werken! Hij is erg professioneel, maar aan de andere zijde heb je ook veel lol met hem tijdens de shoot, en voor mij is dat wel belangrijk. Ook stelt hij het model duidelijk voorop. Beiden moeten de foto's goed vinden, dus hij is ook heel redelijk. Kortom een fijne gast om mee samen te werken. Een leuke tijd en een goed resultaat in één, wat wil je nog meer?!

Michael

Michael

Wat ik erg fijn vond in de samenwerking met Rowin is dat hij duidelijke instructies geeft, wat ik erg kan waarderen omdat ik weinig ervaring heb met model staan op foto's. Daarnaast heeft Rowin een erg ontspannen houding, wat een positieve invloed had op mij. Dit samen heeft gezorgd voor een aantal mooie foto's waar ik zeer tevreden mee ben!

Wouter

Wouter

Het was een superleuke ervaring om eens met Rowin te mogen samenwerken! Rowin is een megatoffe gozer, en de samenwerking was super chill. Hij is zeer relaxed en schiet mooie plaatjes en heeft zeker oog voor detail. Echt een persoon die weet waar hij het over heeft! Hij heeft me al met een aantal dingen geholpen en hoop binnenkort nog eens met hem een shoot te gaan doen, omdat ik dit als een zeer mooie en fijne samenwerking heb ervaren! Bedankt Rowin!

Daniël

Daniël

Ik leerde Rowin Dreef kennen en Rowin vertelde mij dat hij fotograaf was. Ik als beginnend acteur vond dit superleuk om te horen en ik ging hier verder op in! Rowin stuurde mij een aantal linkjes en sites waar ik zijn foto's kon bewonderen. Toen ik de foto's bekeek liet ik merken aan Rowin dat ik het erg tof vond om model te zijn en als snel kwam Rowin met heel wat leuke ideeën. Zoals foto's maken zonder lampen. (Dus alles heel natuurlijk houden). Rowin en ik hadden al snel een datum geprikt om een fotoshoot te doen. In het begin was ik best zenuwachtig, want ik wist niet wat ik kon verwachten. Tijdens de fotoshoot gezellig praten en kletsen is fijn. Want dat maakt het fijner en het is dan beter werken! Wat ik helemaal tof vind aan de fotoshoot is dat je zelf de locatie mag bepalen en dat Rowin heel erg open staat voor leuke nieuwe en frisse ideeën. Ik ben blij dat ik Rowin heb leren kennen en dat ik misschien nog vaker met Rowin samen mag werken!

Kevin

Kevin

Rowin is verreweg de leukste fotograaf waar ik tot nu toe mee gewerkt heb. Hij is zeer spontaan en sympathiek, heeft sowieso altijd iets te vertellen en werkt zeer professioneel. Bij hem verveel je je niet. Ik voelde mij zeer op mijn gemak en ik ben zeer tevreden over hem!

Ryon

Ryon

Het was een fijne ervaring om met Rowin te werken. Zijn enthousiasme en professionaliteit zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera. En het belangrijkste: het eindresultaat was super!!!

Dion

Dion

Back to Top